Site in het Nederlands | Site in English
Integrale Veiligheid

Integra Beveiliging is 24 uur per dag en 7 dagen per week telefonisch bereikbaar op:

078-6197019

Veiligheid is tegenwoordig een ‘hot item’. Er is daarom een grote behoefte aan professionals die weten wat integrale veiligheid echt inhoudt. 

Een veiligheidsprofessional werkt samen met partijen als politie, brandweer, bedrijven, burgers en overheden. Hij doet onderzoek naar veiligheidsrisico’s, bereidt veiligheidsbeleid voor en brengt gedegen adviezen uit over veiligheidsvraagstukken.
 
De veiligheidsprofessional beschikt over de capaciteiten om goed te coördineren en te organiseren. Kortom: de veiligheidsprofessional werkt daadwerkelijk mee aan een veilige wereld.
 
Veiligheid staat hoog op de politieke en economische agenda. Niet alleen de openbare orde en veiligheid zijn in het geding. Ook het bedrijfsleven wil veiligheidsrisico's verminderen. Vaak staan er enorme belangen op het spel. Integrale Veilgheid richt zich volledig op het samenspel tussen de diverse belangen en het afwegen van gezamenlijke risico’s op het gebied van veiligheid.
 
Integrale veiligheid is een vak. Een specialisme, waarin het aankomt op denken én doen. Plannen maken, in gang zetten en de uitvoering coördineren.
Onze professionals zijn thuis in het vakgebied van integrale veiligheid én hebben de vaardigheden om veiligheidsprojecten te regisseren.
 
Onze veiligheidsprofessionals kunnen in principe overal aan de slag waar preventie en/of coördinatie nodig is. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van beveiliging, brandbeveiliging, arboveiligheid en algehele veiligheid bij projecten kunnen onze professionals terugvallen op een grote bron van kennis en ervaring.
 
Integra Beveiliging B.V. kan u de volgende produkten leveren: