Site in het Nederlands | Site in English
Beveiliging

Integra Beveiliging is 24 uur per dag en 7 dagen per week telefonisch bereikbaar op:

078-6197019

 “Voorkomen is beter dan genezen”. Dit heeft betrekking op vele zaken, zo ook op de beveiliging. Integra Beveiliging B.V. biedt diensten aan m.b.t. het voorkomen van voor uw bedrijf vervelende gebeurtenissen zoals brand, diefstal en vandalisme.
De aanwezigheid van Beveiligingsbeambten heeft een preventieve werking. Mocht er toch iets gebeuren dan zijn onze medewerkers getraind om adequaat en zorgvuldig te handelen.
 
Naast zaken als objectbeveiliging, mobiele- en winkelsurveillance en alarmopvolging kunnen wij ook diensten leveren ten behoeve van de beveiliging van of tegen personen, de zogenaamde persoonsbeveiliging. Aan deze groep beveiligers worden strenge eisen gesteld zodat u zeker bent van uw veiligheid.
 
Een specialisatie van Integra Beveiliging B.V. is bouwbewaking. Jaarlijks kost vandalisme en diefstal de bouw ruim 210 miljoen euro. Dit kan eenvoudig gereduceerd worden door het inzetten van Beveiligingsbeambten die permanent aanwezig kunnen zijn op de bouwplaats en indien gewenst toegangscontroles kunnen uitvoeren.
 
Ook uw evenementen, groot of klein, kunnen wij veilig laten verlopen. Hierbij kunt u denken aan algemene veiligheid, visitatie en VIP begeleiding. Ook de toestroom van voertuigen kunnen wij in goede banen leiden door de inzet van gediplomeerde Verkeersregelaars.
 
Integra Beveiliging B.V. levert niet alleen personele diensten, maar voorziet ook in allerhande Particuliere Recherchewerkzaamheden. Vermoedt u in uw bedrijf diefstal of fraude door werknemers? Wordt u geteisterd door vandalisme?
Wij stellen een onderzoek in en stellen een rapportage op welke door u direct gebruikt kan worden in civiel- en strafrechtelijke zaken. Of het nu gaat om onderzoeken in het binnen- of buitenland onze gecertificeerde rechercheurs zullen uw zaak zorgvuldig en volgens de gedragscode van de branche behandelen.
 
Tevens is het mogelijk om complete beveiliging- en/of bewakingsystemen aan te laten leggen door Integra Beveiliging B.V.