Site in het Nederlands | Site in English
Spoorwegveiligheid

Integra Beveiliging is 24 uur per dag en 7 dagen per week telefonisch bereikbaar op:

078-6197019

Iedere werkplek dient volgens de Arbo-wet veilig te zijn, zo ook de werkplekken op en langs het spoor. Integra Beveiliging B.V. heeft zich gespecialiseerd in het beveiligen van deze werkplekken.

Met een “Erkenning Werkplekbeveiligingsbedrijf” is Integra Beveiliging B.V. door Prorail aangewezen als een kwalitatieve en betrouwbare partner.
Wij kunnen ten behoeve van alle werkzaamheden op en langs het spoor, beheert door Prorail, de benodigde diensten leveren. Hierbij kunt u denken aan de voorbereiding:
 
Daarnaast kunnen wij u het benodigde personeel leveren die tijdens de uitvoering de veiligheid op de werkplek garanderen. Hierbij moet u denken aan:
 
Niet alleen de veiligheid bij het spoor is een specialisatie van Integra Beveiliging B.V., maar ook de veiligheid bij metro- en trambaan.
Wij kunnen u de benodigde veiligheidsfunctionarissen leveren ten behoeve van uw werkzaamheden voor zowel de RET te Rotterdam, de HTM te Den Haag alsmede het GVB te Amsterdam.
 
Naast spoorwegveiligheid heeft Integra Beveiliging B.V. een aparte afdeling welke zich bezig houdt met het voorkomen van elektrocutiegevaar. Het gaat hierbij om het veilig stellen van bovenleiding, stroomrail of derde rail.
Zowel in voorbereiding als in uitvoering kunnen wij u bijstaan door het leveren van diverse producten en diensten zoals: